WordPress ondersteuning

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
01/06/2017 - 31/12/2017
19:00 - 21:30


Locatie
Meerwaarde


Beschrijving

De VrijwilligersAcademie biedt een individueel WordPress traject aan voor diegene die als vrijwilliger werkzaam zijn bij een maatschappelijke organisatie in de gemeente Haarlemmermeer en ondersteuning behoeven voor het installeren en onderhouden van een WordPress website. Voor één maatschappelijke organisatie kunnen meerdere personen (maximaal 4) deelnemen aan het WordPress traject. De training heeft geen begin en einddatum omdat u zich op ieder moment kunt inschrijven. Bij voldoende aanmeldingen kan een training gestart worden.

Advies en ondersteuning kan betrekking hebben op zowel ontwerp en installatie als beheer en organisatie van een WordPress website. Binnen een vooraf afgesproken tijdspad zal worden ingegaan op uw vragen en wensen. In een traject met diverse bijeenkomsten krijgt men ondersteuning en advies van een WordPress webmaster van de VrijwilligersCentrale.
.
Doelgroep
Dit traject is bedoeld voor vrijwilligers en medewerkers van een maatschappelijke organisatie in de gemeente Haarlemmermeer die werken aan hun website.

Meld je aan via een email


WordPress ondersteuning